dinsdag 28 januari 2014

Geslaagd!

Rik komt net brullend naar boven gerend, ik schrok me te pletter, dacht op zijn minst dat er brand was.
Ik ben geslaagd! ik ben geslaagd!  Juichend omhelsd hij me. Vanmorgen waren de cijfers op Powerschool gezet, het moeilijkste vak voor Rik was scheikunde maar ook hier scoorde hij genoeg punten voor. Wat een opluchting, we waren toch wel een beetje ongerust of Rik alles zou halen. De principal (directeur) heeft veel vertrouwen in Rik en had hem voor alle vakken op academisch niveau gezet. Rik was minder enthousiast want dit betekende dat hij niet fluitend door dit semester zou kunnen gaan. Als ouders hoop je en doe je er alles aan om je kind te motiveren en vooral te hopen dat al het huiswerk wordt gedaan. Gelukkig heeft Rik genoeg gedaan om te slagen en alle benodigde credits binnen gehaald.

Heel knap dat Rik ook in Canada het hoogste niveau aan kan, zo enorm belangrijk voor nu en de toekomst. Terwijl ik dit schrijf zit ik te gloeien van trots, potverdikkeme dat flikken we toch maar effe mooi!

Rik gaat zo weer een stuk met me rijden, eerst naar de pomp, daar gooit hij de auto vol, dan mag hij door de wasstraat en dan gaan we de snelweg op. Hierna samen naar Timmy Hortons voor een bakkie en vanavond gaan we met zijn vieren een hamburger scoren om het te vieren!

3 opmerkingen:

  1. Wat een topgozer!!! Diep respect hoor! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super!! feliciteer hem maar van ons.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Rik van harte gefeliciteerd ! Toppie je bent een kanjer. An en Henny

    BeantwoordenVerwijderen