donderdag 6 februari 2014

Plannen.......

Gelukkig.......het is weer ouderwets aan het winteren, -20 overdag met een chill factor van -27 en vanavond -24 met een chill van -tig. Het blijft zo koel de komende weken met ook weer kans op wat sneeuw. Knetterkoud maar met een stralend zonnetje en windstil.

San draait weer op volle toeren met haar studie, vandaag weer een mooi cijfer (76%) en ze gaat maar door. Nog een kleine 4 weken en dan gaat ze weer voor 2 maanden de praktijk in. Het gaat nu lekker opschieten met haar studie, vinden San en wij ook helemaal niet erg.

Ben druk bezig met geld te verdienen, vandaag dag 8, werk nu zelfs op mijn vrije dagen......... De vergoeding is er gelukkig naar dat het loont om over te werken en weer op te bouwen.
Het belastingklimaat is een stuk milder dan in Nederland maar dat zal niemand verbazen. De mensen in Alberta beseffen soms niet hoe goed ze het hier hebben. Zeker als je dit vergelijkt met het eens zo welvarende Nederlandse volk.

Volgende week heerlijk weer naar de Rockies, we hebben er veel zin in. Helaas komt er niet veel terecht van alle plannen die we hadden door al het werken en studeren. Maar er is licht aan het eind van de tunnel, nog even en dan is het september. Straks 2 inkomens en dan kunnen we echt plannen maken.
We kunnen niet wachten......


1 opmerking:

  1. Hi daar .Wij hebben hier windkracht 9 aan de kust, ik denk dat jullie beter weer hebben.zo te horen gaat het jullie goed in Canada. Oud minister Els Borst (helaas geen familie van An) is afgelopen maandag overleden, zij is gevonden in haar garage in Bilthoven ,door haar vriendin in een plas bloed.Na onderzoek is gebleken dat het een misdrijf is geweest. Zij was 81 jaar. Jullie moeten natuurlijk wel bij blijven.tot het volgende bericht. An en Henny

    BeantwoordenVerwijderen