maandag 27 januari 2014

Rust.

Eergisteren reed ik na een avonddienst rond (23.00 uur) bij +7 naar huis, omstreeks 02.00 uur werd ik wakker van een zware storm waarbij ik vreesde dat ons huis zou weg waaien. In de ochtend scheen het zonnetje en was de temperatuur geduikeld naar -14 en bleef dalen tot de avond naar -21. Dus in 24 uur tijd bijna een temperatuursverschil van 30 graden..................

Op het moment dat ik dit schrijf schijnt de zon aan een staalblauwe hemel en is het windstil bij -21, ik heb net San naar de bus gebracht. Het is examenweek in huize Klinge, San heeft er deze week 2 en Rik zit ook middenin de examens.

We hebben het druk, ikzelf doe volop overwerk, dubbele diensten en ik kan verzekeren dat dit pittig is in een werkomgeving volgestouwd met zware criminelen. Ja druk en moe dat zijn we, reikhalzend kijken we uit naar een vrij dagje in februari, dan gaan we weer naar de Rockies, even eruit.

We verheugen ons op 2 weken vakantie in september, 2 weken! Wat zal dat zalig zijn, San zal dan klaar zijn met haar opleiding en we zullen dan vooral heel opgelucht en voldaan zijn, een soort van beloning zal ik maar zeggen.
En we hadden nog een verrassing, mijn moeder komt 2 weken naar ons toe eind mei. Ik ga een paar dagen vrij nemen en we gaan er een leuke tijd van maken, gezellig mam!
Als we naar Nederland gaan in september is het al bijna 2 jaar dat we weg zijn, wat gaat de tijd toch snel.

Koen is nogal zenuwachtig de laatste week, hij zit te wachten op een telefoontje van het provinciale voetbalteam. Er was een scout aanwezig bij een wedstrijd van 2 weken geleden in Red Deer en deze was onder de indruk van Koen zijn keepers kwaliteiten. We hopen dat er snel gebeld gaat worden en Koen weer wat tot rust komt, rust ja dat kunnen we allemaal wel gebruiken..........
1 opmerking:

  1. Hi. Wat een temperatuursverschil daar bij jullie. Hier wordt het geen winter meer. Dan een paar nachten rond het vriespunt en dan is het overdag weer 6 graden boven nul. Frenk wat leuk dat je moeder in mei twee weken komt.Gezellig .En Susan nog bedankt voor de Facebook foto van onze kerstmarkt,wij hadden hem nog niet gezien.Een dikke knuffel van ons.

    BeantwoordenVerwijderen