donderdag 18 april 2013

Opluchting

Vandaag mijn 4 daagse training afgerond, mijn toelatingsexamen gehaald en beedigd als Correctional Peace Officer voor de Government of Alberta Justice and Solicitor General (is inderdaad een mond vol). Komende nacht heb ik meteen dienst dus ik kan meteen aan de slag.
In tegenstelling tot de trage solloicitatieprocedure gaat alles nu in een stroomversnelling. Ik had ook een werkaanbod van een andere overheids werkgever maar ik heb gekozen voor de zekerheid en aantrekkelijke toekomst perspectieven. De opluchting is enorm, ik heb me toch wel grote zorgen gemaakt. Mijn werkervaring en opleidingen hebben ze vertaald in een heel mooi maandsalaris waarmee ik mijn gezin kan onderhouden, iets waar ik heel dankbaar voor ben.San gaat goed met haar examens en loopt op haar tandvlees (wat er nog van over is). Het is hier behoorlijk hectisch maar de opluchting is groot waardoor onze toekomst er een stuk rooskleuriger uitziet.

6 opmerkingen:

 1. Toppie. Staat je goed hoor dat uniform. Geniet van je nachtdienst. We lezen wel hoe het is gegaan.

  Groetjes Pascal

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gefeliciteerd met je super baan.Het uniform staat je goed .Sterkte met je werk en San met haar examens.En volgende week met de verhuizing. Gr.An en Henny.

   Verwijderen
 2. Helemaal grandioos!!!!! Van harte! Jullie zijn niet de enige die opgelucht zijn ;-))
  Dikke knuffel voor jullie alle 4!
  Leny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Strak in het pak.....Mooie Boy hahahah Suc6

  Richard Poelstra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Piet en Christine19 april 2013 om 17:52

  Oké, ook hier dan nog ff...... helemaal top en je hebt het verdiend!!!!

  BeantwoordenVerwijderen