zaterdag 20 april 2013

Award Winner Susanne!

We hebben hier toch wel heel bijzonder nieuws te melden. San heeft gisteren een email van haar College gekregen met de mededeling dat ze is voorgedragen voor een award. Het blijkt hier te gaan om de Shine Award die wordt uitgereikt aan studenten die zich onderscheiden in het inspireren van leerkrachten en medestudenten door hun inspanning, houding en betrokkenheid. Een studente die de kwaliteiten en het karakter bezit om te stralen in de klas tijdens de opleiding bij het Norquest College te Edmonton. Er is ook een geldprijs verbonden aan de award namelijk $300.

Ongelooflijk knap, zo hard moeten leren, je zoveel moeten ontzeggen en dan zo'n positieve indruk maken in een Canadese opleiding verdient diep respect. Op 16 mei is San uitgenodigd voor de officiele uitreiking van de Award op het College. Rik en Koen zijn heel trots op hun mama, net als ik.

Vandaag had ik ook goed nieuws te melden aan mijn gezin, ik werd tijdens mijn dienst gebeld door de Deputy Director dat ik geplaatst ben in het full time rooster. Dit betekent dat ik verzekerd ben van een goed inkomen, gezien de opening van de giga gevangenis in Edmonton en het tekort aan personeel kan ik heel veel uren maken.

Ik denk dat ik mag zeggen dat we op de goede weg zijn.

 

4 opmerkingen:

 1. SAN van harte gefeliciteerd met je award.Fantastisch hoor.Wij vinden het een hele prestatie van je .Frenk ook jij gefeliciteerd met je baan
  Wij nemen er een borrel op. GR.An en Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Susan ! Wat een bikkels zijn jullie zeg! Jullie(schoon) moeder loopt naast haar schoenen van trots:-)
  Fijn dat t zo goed gaat met jullie.

  Gr. Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Susan. Wat een toppertje. Frenk ook een goede baan. Ik ben trots op jullie!!!

  Grt. Pascal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You guys rock!!!
  En ga zo door!

  Liefs, Leny

  BeantwoordenVerwijderen