maandag 27 mei 2013

Rodeo en zo.........

Deze week was de Rainmaker Rodeo in St Albert en die deed zijn naam eer aan. Heel veel regen bij slechts 8 graden...... Desondanks was er genoeg te zien, bull riding en koeien vangen met een lasso. Verder een grote kermis met van alles en nog wat. Heel eerlijk gezegd komt het niet in de buurt van de Santpoortse Feestweek, het is hier gewoon heel anders en daar moet je het mee doen.
Koen werd heel hebberig van alle giga knuffels die je kan winnen maar elke keer was het net mis.
Rik ging met zijn vriendin, tja op zijn leeftijd doe je natuurlijk dit soort dingen niet met je ouders (iets wat we heel jammer vinden en moeilijk aan kunnen wennen).
De tijd vliegt, ik heb het druk met de diensten draaien en om me aan te passen. San heeft morgen weer haar eerste examen van het tweede semester. Het klinkt waarschijnlijk steeds hetzelfde maar zo is het nou eenmaal.

Vrijdag mijn verjaardag en dan word ik 50....... Ik voel me iets jonger en ben vooral verbaasd hoe snel het gaat. Ik vind het erg jammer dat er geen familie is om deze mijlpaal mee te vieren (een van de nadelen van emigreren).  Ik proost op jullie!

1 opmerking: