donderdag 27 december 2012

Playstation en tv

Na het ontbijt hebben we ons in de uitverkoop gestort. Kleding e.d. gaan voor zeer hoge kortingen weg, dus hebben we onze slag geslagen. San is ook nog even naar de kapper geweest en was tevreden met het resultaat. In de St Albert mall kwamen we de zus van Amy en haar man, Tasha en Ryan,  tegen. Ze vroegen wat we gingen doen en we vertelden ze over de PS3 en een tv uitzoeken.
Oh zeiden ze, we hebben er nog eentje in de basement staan en we gebruiken die niet, we hebben er zoveel....... We wisten niet goed wat we moesten zeggen, hierop zeiden ze dat het geen nieuwe was maar wel een grote, bleek hier te gaan om een Sony van 42 inch oftewel ruim een meter. We willen er niets voor hebben ok? Na veel aandringen gingen ze akkoord met een fles drank, we konden de tv aan het einde van de middag ophalen. Verbouwereerd na onze zoveelste bijzondere ontmoeting gingen we naar de Future Shop voor de PS3 voor de mannen. Rik en Koen wisten precies wat ze wilden hebben en waren heel blij met deze aankoop. Daarna nog even naar de liquor barn om een fles drank te kopen.

Hierop reden we naar het huis van Ryan en Tascha vlakbij het dorp Morinville. We reden de oprit op en onze monden vielen weer open "wat een huis". Binnen gekomen bleek dat Amy, Dirk , hun kinderen, moeder van Amy en Tasha en de vader van Ryan, Ross er ook waren, iedereen zat te eten. Er werd geroepen dat onze jassen uit moesten en dat we aan tafel moesten gaan zitten. Onze borden werden volgeschept en het was alweer heel gezellig. Eerlijk gezegd weten we vaak niet wat ons overkomt, het is alsof we er helemaal bij horen. Even de tv ophalen blijkt 3 uur te duren, de tv werd in de auto geladen en gingen we weer naar huis. Rik en Koen wisten niet hoe snel ze alles moesten aansluiten. De tv bleek het uitstekend te doen en onze jongens hebben zich vermaakt met hun nieuwe spullen.

2 opmerkingen: