dinsdag 16 oktober 2012

 
Bijna 2 maanden verder. Het lijkt wel of de tijd nu steeds sneller gaat. Nog 6 en een halve week te gaan in dit kikkerlandje. Susanne moet nog 3 en halve week werken en Frenk nog ruim 4 en halve week. De jongens hoeven na de herfstvakantie nog maar 4 weken naar school. Het vervoer van onze spullen is nu ook geregeld. Op 29 november komt de container voor de deur. We laden de container zelf in. Ook weer spannend. Dus nu is het uitzoeken en inpakken. Wat gaat er wel mee en wat niet. Bijna alle electrische apparatuur gaat niet mee. Daar is de stroom anders, nl 110 volt. Voor wat kleinere apparaten kan nog een omvormer mee. Maar voor de rest niet. Ook vast uitzoeken welke kleding er in de koffers mee gaat voor de eerste 6 weken ( zolang doet de boot en trein erover om in Edmonton te komen). En inpakmateriaal regelen. Dingen opzeggen, dossiers opvragen, zo min mogelijk boodschappen doen want de voorraad moet op, en ga zo maar door. Teveel om op te noemen. En ook het uitkijken naar het nieuwe. De nieuwe start die we gaan maken, hoe zal het zijn daar ( waarschijnlijk best koud want we komen in de winter aan ), hoe zien de scholen eruit, de winkels, de natuur  en noem maar op.
Bekend verschijnsel in het gebied waar wij gaan wonen,
Noorderlicht. Wij zijn benieuwd.
 
 

4 opmerkingen:

 1. Hi,Het blijft spannend allemaal zeker het uitzoeken van spullen wat wel en niet mee kan...
  Nog even en dan is het echt afscheid nemen.
  Maar nog even geduld....

  Gr,
  Richard.P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaag echt afscheid van jullie genomen. Nog een weekje en dan is het zover. We zullen jullie blog blijven volgen. Allemaal heel veel plezier in jullie nieuwe leven. En Frenk als je straks iemand nodig hebt om je boot te traileren......

  Groetjes de Brusjes xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Frenk, Susanne en kids

  Emotioneel momentje hoor op de voetbal! afscheid nemen van leuke en gezellige mensen die gaan emigreren naar Canada!Helemaal geweldig!
  We wensen jullie heel veel geluk en gezondheid! En Susan... heel veel succes met je opleiding!maar dat gaat zeker goedkomen! En voor de kids... heel veel succes op jullie nieuwe school!! Voor vrijdag een hele goede vlucht en we houden contact.

  Gr van Paul en Lida Ebbeling

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb jullie log gevonden en ga jullie zeker volgen. Nogmaals heel veel succes.
  Groetjes van de botjes

  BeantwoordenVerwijderen