vrijdag 4 september 2015

Langzaam maar zeker.

De temperatuur heeft een gevoelige sprong naar beneden gemaakt, vooral in de ochtend is het al aardig koud.

Vorige week waren Theo en Nelly op bezoek, het was heel gezellig. We hadden elkaar al 2 jaar niet gezien dus we hadden genoeg gesprekstof. Lekker gegeten en veel gelachen. Ook nog een vuur gestookt in de avond waarbij we vooral veel te bespreken hadden.

San verbaasd zich over de hoeveelheid vrije dagen die ze nu heeft, langzaam maar zeker begint ze zich te ontspannen na een wel heel heftige bijna 3 jaren. Er komt tijd en energie om het huis op orde te krijgen en vooral ook tijd aan jezelf te kunnen besteden.

Vandaag heb ik mijn ontslagbrief ingediend, mijn managers waren gelukkig heel positief en feliciteerden me met mijn nieuwe baan. De mededeling van, "als je het om een of andere reden niet leuk zou vinden dan nemen we je meteen weer terug", deed me erg goed.
Samen met San nog even naar personeelszaken van mijn nieuwe werkgever, er waren wat vragen over mijn work permit maar deze hebben we naar tevredenheid kunnen beantwoorden. Ik ga definitief op 21 september beginnen en heb daar uiteraard veel zin in.

Onze Beer weegt inmiddels 24 kg en krijgt last van puberale trekjes welke grotendeels verholpen zullen worden bij de dierenarts. Beer zal over een paar weken gecastreerd worden........

Rik heeft inmiddels 2 studie avonden achter de rug en is heel enthousiast over zijn opleiding. Hij studeert met veel overgave en is gemotiveerd.

Koen heeft zijn eerste week Highschool gehad en ook hij is heel gemotiveerd, kortom wij als ouders zijn blij maar houden ook een vinger aan de pols.

1 opmerking: