donderdag 16 juli 2015

Regen.......

Eindelijk, het regent! Morgen wordt er nog veel meer neerslag verwacht waar vooral de bosbrand bestrijders en boeren ongelooflijk blij mee zullen zijn.
Ook wij uiteraard want onze tuin had ook wel een slokje nodig. Met de regen normale temperaturen waarbij je ook nog lekker kunt slapen, dat was de laatste tijd best wel eens moeilijk.

Voor de ingewijden; ik voel me weer goed en ben alweer 2 dagen aan het werk.

Bij Koen begint de spanning op te lopen, volgende week zijn eerste tennistoernooi! Elke dag staat hij op de tennisbaan en traint dat het een lieve lust is. Zijn service en ander slagen repertoire breidt zich behoorlijk uit en sinds kort mag Koen ook bij de volwassenen meetrainen. Voor aanvang van de eerste training werd er een beetje vreemd tegen deze toch wel fors uit de kluiten gewassen junior aangekeken. Inmiddels is dit gevoel omgeslagen naar respect want Koen mept ze met veel plezier van de baan af.

Rik geniet met zijn vele vrienden van de vakantie/vrijheid en zit nu in de fase van zijn leven dat hij op zoek is naar zijn identiteit en met enige vrees naar de toekomst (studie) wordt gekeken. Wij steunen hem waar we kunnen en zijn ervan overtuigd dat het helemaal goed gaat komen.
Vanmiddag vertelde Rik me dat hij het plan heeft opgevat om met een maat naar Jasper te gaan om te gaan kamperen. Ik zei dat ik het een heel leuk plan vond maar aan de andere kant dacht ik, mijn God wat gaat de tijd toch snel en vind ik het moeilijk om langzaam maar zeker mijn oudste lieverd losser te laten.

Voor diegene die het zat zijn om naar mijn eenrichtingsverkeergeleuter te luisteren/kijken nodig ik uit om dan ook is wat van hun kant te laten horen......

Emailadres;  fsklinge@hotmail.com

Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten