maandag 6 juli 2015

Het "gewone" leven........

Gisteren zijn Marjolein en Frank weer teruggegaan naar Nederland, ze hebben het hier naar hun zin gehad. Jaap en Fransje zijn alweer bijna 3 weken thuis, de tijd vliegt. Vooral de eerste weken waren razend druk, San had een strak schema gemaakt en we hebben van alles en nog wat gedaan, gezien, enz. Mar en Frank zijn nog een dag of 10 naar o.a. Vancouver en Vancouver Island geweest en hebben de laatste week gebruikt om een beetje bij te tanken. 5 weken was het gezellig druk in huis en nu is het "gewone" leven weer begonnen.

Het is hier regelmatig ongewoon warm, zeg maar gerust bloedheet en de kenmerkende onweersbuien blijven veelal uit. Door de droogte en de hitte zijn er veel meer bosbranden dan normaal, vooral in de buurprovincie Saskatchewan is het raak.
Rik en Koen genieten van hun vakantie, vooral uitslapen is een van hun favorieten. Iedereen om ons heen gaat of is op vakantie, dat zit er voor ons helaas weer niet in. San is pas net begonnen met het opbouwen van vakantiedagen, en uiteraard hebben we een paar dagen opgenomen voor het familiebezoek. Dat betekent dat de koek voor ons op is, helaas, volgend jaar gaan we plannen om er ook is echt op uit te gaan. Dat mag ook wel na zoveel jaren........

San gaat goed op haar werk, het niet meer moeten leren werkt voor haar bevrijdend, desalniettemin heeft ze nog steeds moeite om het te bevatten.
We zitten nu te wachten op geboorte-en trouw certificaten, bewijzen van goed gedrag (ik ben de tel kwijt geraakt maar in mijn persoonlijke geval heb ik al zo'n 5 Criminal Record checks ondergaan en is dit toch wel zeker het vierde bewijs van goed gedrag wat vanuit Nederland moet worden opgestuurd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Dit weer voor de aanvraag van de permanente status. Dit "geintje" gaat ons tussen de 3 en 4 duizend dollar kosten want we moeten bv ook weer met zijn vieren medisch gekeurd worden.
Minder prettig zal ik maar zeggen........

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantietijd toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten