dinsdag 26 mei 2015

Zwarte Bear en Grizzly Bear

Al een week ruim 25 graden! Heerlijk weer nu, vanaf morgen richting de 19-20 graden wat ik eigenlijk veel lekkerder vind. Met de warmte kwam de droogte en met de droogte het verbod op kampvuren maken. In de provincie woeden nu vele bosbranden en is een beetje regen hard nodig.
Ook in onze tuin....... We konden er maar niet achter komen hoe het sprinkler systeem werkt tot super San besloot de gebruiksaanwijzing uit te pluizen en eureka! Ik was met Bear in de tuin toen San gilde dat nr 3 en 4 moesten gaan werken en ja hoor, uit het gras schoten een aantal sprinklers uit de grasmat en werden Bear en ik getrakteerd op een douche. Bear vindt water geweldig en als een dolle begon hij door de tuin te denderen.

De tuin is getransformeerd tot een groene oase van rust en privacy. Het gras krijgt ook groeistuipen en morgen ga ik op de grasmaaier de tuin doen, ik ben benieuwd. Niet alleen het gras groeit als kool maar ook onze Bear! Hij ligt nu aan mijn voeten terwijl ik dit verhaaltje schrijft, hij is nog een beetje nat van zijn avonturen in de pas besproeide tuin........ Hij luistert al behoorlijk goed, ik ben onder de indruk van zijn leergierigheid, moed en zijn onvoorwaardelijke liefde. Zijn eerste injecties en ontworm kuur heeft hij reeds gehad, de komende week de volgende ronde. De dierenarts heeft hem onderzocht en vond hem een gezonde en sterke pup. Kijkend naar zijn poten vermoed ik dat Bear zijn naam alle eer gaat aandoen.

Koen moest vanavond ook een injectie halen en ik was met hem mee. Zonder een spier te vertrekken kreeg Koen een vervelende injectie in zijn schouder. Ook mijn jongste telg groeit als kool, als Bear onze Zwarte Beer is dan promoveer ik Koen tot onze Grizzly Beer. Deze twee zijn onafscheidelijk en ik zie een sterke vriendschap groeien, heel leuk om te zien.

Jaap en Fransje komen aan op Edmonton airport over een week. We kijken uit naar jullie bezoek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten