maandag 23 februari 2015

Verhuizen

Ik kwam er om 8.30 uit en dat is voor mij schofterig laat......Ik hees me uit bed met de souplesse van een betonnen heipaal. De afgelopen week heeft er aardig ingehakt en daar pluk ik nu de vruchten van. Vorige week maandag begonnen met de kamer ( zeg maar gerust master bedroom) van Rik. Met vereende krachten is er al een mooie vooruitgang geboekt, het plafond moet nog afgemaakt en het schilderen moet nog worden gedaan. Een mini koelkast en magnetron worden nog ingebouwd en dan kan Rik zijn intrek nemen in een toch wel heel mooie kamer zou ik zo zeggen.

Het verhuizen van al onze spullen was pittig, het weer werkte mee qua geen sneeuwval maar er was een gevoelstemperatuur van -20......Als je dan ook te weinig drinkt dan zie je aan het einde van de dag de wereld voor een doedelzak aan. De dagen hiervoor was het boven nul waardoor alles weer was bevroren en het spiegelglad was, dit veroorzaakt spierpijn en stramheid op plaatsen dat je niet eens wist dat je daar spieren hebt. Maar het resultaat is er ook naar, op wat kleine dingetjes is alles over. Koen is helemaal gelukkig met zijn kamer, een giga televisie, Playstation te bedienen vanuit zijn bed..... Zijn uitzicht vanuit zijn raam is prachtig, hij kijkt zo in onze tuin. Ja onze tuin, ongelooflijk wat een pracht, het is werkelijk magnifiek. Als ik kijk en besef wat voor een gelukkige mensen we zijn dan knijp ik me tegelijkertijd in mijn arm.
We hebben al bepaald waar onze groentetuin komt, genoeg ruimte voor hopelijk een rijke oogst aan sperciebonen, sla, andijvie, boerenkool, spruiten, aardbeien, enz.

Om het gevoel te vermijden dat ik nu zit te niksen.......ga ik zo ons deck sneeuwvrij maken en een pad schuiven naar de fire pit. Vanavond gaan we lekker een vuurtje stoken en kunnen we de tuin zien (en ons huis) vanaf de andere kant.
We hebben al de nodige gasten gehad die ons feliciteren met het huis en bij het zien van onze tuin bijna sprakeloos zijn. Als we alles moeten geloven is dit een van de grootste tuinen van St Albert, niet slecht gedaan door dit hardwerkende gezin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten