dinsdag 8 juli 2014

Natuur

Het is al weer even geleden dat we van ons hebben laten horen. We zijn erg druk met van alles en nog wat. De jongens hebben hun schooljaar goed afgesloten en zijn met goede cijfers overgegaan. Na de schoolvakantie gaat Rik naar grade 12, het laatste jaar van Highschool. En Koen naar grade 9, het laatste jaar van junior Highschool. We zijn trots op onze jongens. Ze hebben het maar mooi weer gedaan in een andere taal. San is geslaagd voor de laatste examens en hoeft nu alleen nog maar 2 keer stage te lopen. In juni in mental health en in augustus in palliative care. Frenk draait de nodige diensten in de bak en is druk bezig zijn netwerk uit te breiden.
We genieten inmiddels van de zomer met heerlijk weer, lekkere temperaturen en een strak blauwe hemel iedere dag weer. Geeft ondanks de drukke werkschema's van San en Frenk toch wel vakantiegevoel.
Ook de natuur om ons heen is schitterend. We zullen jullie wat mooie foto's laten zien van wat er om ons huis gebeurt. San heeft ze gemaakt.




Dit is Van Gogh ( zo noemt de buurvrouw hem/haar, heeft te maken met zijn/haar oor). Van Gogh is blind aan 1 oog maar dat hindert hem/haar niet om de andere eekhoorns flink achter na te zitten.

Dit is scratch ( zo noemt de buurvrouw hem/haar). Scratch heeft krassen op zijn/haar linker zij. 




Scratch zit flink lawaai te maken naar van Gogh om hem/ haar weg te jagen van de pinda's.








1 opmerking:

  1. Wat een mooie foto's.Je hebt wel een goede camera.Fijn dat de jongens het schooljaar zo goed doorlopen hebben. Verder heb ik het druk met FEUTEN. Nog even en jullie zijn in Santpoort. Een dikke knuffel van ons.

    BeantwoordenVerwijderen