woensdag 1 januari 2014

De beste wensen.

Alweer de laatste dag van 2013, voor ons gevoel is de tijd voorbij gevlogen, er is ook zoveel gebeurd. We werden deze week verrast door Piet, samen met Christine is hij op familiebezoek geweest in Calgary en is nu in Edmonton. Vanavond komen ze eten (boerenkool met worst) en blijven hier Oud & Nieuw vieren, gezellig! Net met San naar de Superstore geweest en de laatste inkopen gedaan, straks gaat San oliebollen en appelbeignets bakken, lekker!

Het weer is de laatste weken behoorlijk wisselvallig, van -30 naar +2 in 24 uur, dan ijzel en een paar dagen later weer diepvries temperaturen. Nu is het -18 met een gevoelstemperatuur van -30, vanavond nog kouder en een lading sneeuw....... het sneeuwt hier veel de laatste tijd. Ik kijk nu naar het dak van de buren en daar ligt zeker 60 cm, volgens de weerberichten komt er nog veel meer.
Rik moet weer aan de bak vandaag, zijn klanten zijn blij met hem en bellen hem met deze sneeuwval vaak want de boel moet weer sneeuwvrij worden gemaakt. Erg lucratief allemaal, trots gaat hij steeds weer naar de bank en stort zijn dollars op zijn rekening.
Koen blinkt momenteel uit in lekker lang uitslapen en spelletjes doen op de Playstation, heerlijk luieren in de kerstvakantie.
Nog 1 week en dan gaan ze weer met zijn drietjes naar school, San in januari en februari in de schoolbanken en dan weer 2 maanden praktijk. Haar studie schiet nu aardig op, ze kijkt reikhalzend uit naar augustus. En dan in september 2 weken naar Nederland, genieten van een welverdiende vakantie. Ik heb inmiddels mijn eerste overwerk gedaan, is wel 16 uur achter elkaar werken maar het wordt goed beloond. In het nieuwe jaar zal ik dat veel vaker gaan doen, in april zijn er bijna 80 nieuwe officers nodig, ook is er een groot verloop onder het personeel, dus kassa!

Wij wensen jullie een heel Gelukkig Nieuwjaar!

2 opmerkingen:

  1. Wij wensen jullie een heel gezond 2014 toe. Wat leuk dat jullie in Sep. naar Nederland komen.(wij wisten het al ,we hadden het van je moeder gehoord maar ik dacht ik zeg lekker niks) Aart wordt Zat. 4. Jan begraven op de Biezen. Eerst is er een kerkdienst in de Engelmundeskerk in Driehuis en dan naar de Biezen en daarna naar de Wildeman. Ik heb van jullie een kaartje in de bus gedaan want hoewel hij thuis opgebaard ligt is er geen gelegenheid om te condoleren. Wij hopen dat wij in de Wildeman Astrid en familie nog persoonlijk kunnen condoleren.Laat t.z.t. Even weten wanneer jullie in September komen ,want dan zorgen wij dat wij niet op vakantie in Ermelo zijn. We kijken nu al uit naar Sept. Gr. An en Henny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo allemaal.Even een kort berichtje uit Santpoort. Het was een heftige begrafenis van Aart. Ik heb nog nooit zo' 'n drukke uitvaart meegemaakt. Er waren alleen al bij de plantenbeurs al 60 bloemstukken gebracht.Ik schat ca.80 bloemstukken totaal.De kerk was afgeladen, zo vol er moesten stoelen bij gezet worden en veel mensen moesten staan.de dienst duurde bijna 2 uur en een kwartier. Toen naar de Biezen ,het verkeer werd daar door verkeersregelaars geregeld. Toen naar de Wildeman ook daar was het een gekkenhuis ,we mochten daar niemand meer condoleren.(werd in de kerk gezegd) Astid was erg nerveus ,wij hebben haar dus nog niet gesproken.Komt nog wel. Het was dus erg emotioneel. Gr. An en Henny.

    BeantwoordenVerwijderen