maandag 16 september 2013

Rustiger vaarwater.

De familie Klinge is zolangzamerhand in rustiger vaarwater beland. Het aanpassingsproces ligt op schema en we hebben al heel veel hindernissen genomen. San en de jongens zitten alweer 2 weken op school en in hun ritme. Koen heeft het godzijdank naar zijn zijn in de klas en wordt opgenomen in de groep. Hij is gekozen als keeper in het eerste team en begint zijn status op te bouwen. Rik is gekozen in het Highschool football team en ook hij wordt opgenomen in de groep.
Op mijn werk gaat het ook steeds beter en komen er mogelijkheden. Kortom we krijgen het gevoel dat alles op zijn plaats begint te vallen. Iedereen die ons blog volgt weet dat dit niet zonder slag of stoot gaat/is gegaan. Het is dan ook een weldaad voor lichaam en geest om meer ontspannen te zijn en de schone lucht diep in je longen te zuigen. Uiteraard zijn we er nog niet maar we zijn op de goede weg!
San en ik zijn gisteren voor de eerste keer sinds ons verblijf in Alberta samen naar een terrasje geweest en hebben daar heerlijk in het zonnetje genoten van een hapje en een drankje. Het was extra ontspannen omdat we nu echt het gevoel hebben dat onze jongens aan het socialiseren zijn en het naar hun zin hebben/krijgen. Dus ja, als de kinderen het naar hun zin hebben dan zijn de ouders ook gelukkig.

Ik zal minder op het blog gaan schrijven, we gaan nu weer in een nieuwe drukke periode komen en soms weet ik niet meer waar ik over moet schrijven. Het is niet zo dat ik helemaal niets meer zal posten maar minder vaak.

1 opmerking:

  1. Hallo daar .wat hebben jullie een spannende dingen gedaan.en dan Koen met die rubberband over het water.Geweldig!!!!! Wij zijn ook weer terug uit Ermelo.het was heerlijk, maar geen weer om lekker buiten te zitten en veel regen.We zaten in het huisje van Astrid en Jaap Kolkman.Op een nacht zijn de zwijnen over het hek gekomen en hebben het hele grasomgewoeld .het was een puinhoop
    Verder heb ik maar 130 kerstkaarten zitten maken
    Tot het volgende bericht. Gr. AN EN HENNY.

    BeantwoordenVerwijderen