donderdag 14 maart 2013

winter........

Net als in Nederland weet de winter ook hier van geen ophouden. Vanmorgen was er zo'n 30 cm sneeuw gevallen en is het nu rond het middaguur -18.....
De verwachting voor de komende dagen is nog veel meer sneeuw en er is dan ook een waarschuwing afgegeven. De temperaturen doen vrolijk mee met deze winterse mokerslag en duiken fors onder de langjarige gemiddelden. terwijl ik dit schrijf sneeuwt het hard en buigen de takken van de dennebomen in de tuin vervaarlijk door vanwege hun zware sneeuw last. Onze Chrysler staat voor onderhoud in de garage en zijn we dus aangewezen op de "kleinere" auto die we geleend hebben. Autorijden is met een voorwiel aangedreven auto in deze omstandigheden een uitdaging..... Ik heb San vanmorgen naar de bus gebracht en we zagen een paar auto's (die te snel reden) bijna in de greppel duiken. Nee, ik rij nu als een 80 plusser en kom er vanzelf. Vanmorgen nog even een bezoek gebracht aan een verzekeringskantoor, ze hebben me een aanbieding gedaan voor onze autoverzekering. Dit scheelt dus echt enorm in de prijs, het loont hier ook om offertes aan te vragen bij diverse aanbieders. Ik zou vandaag naar Edmonton gaan, ik moest een belangrijk document naar een zeer geinteresseerde werkgever brengen maar ik ga niet meer de deur uit (het is te gevaarlijk op de wegen) en gelukkig heeft deze werkgever het niet meteen nodig. Mijn sollicitaties gaan goed maar traag. Tussen het insturen van je papieren en een uitnodiging zit al snel 4-6 weken, dan een interview of sporttest en dan weer voor weken in de wachtkamer. Ik weet het geduld hebben, natuurlijk, maar dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan.
Nog wat leuke foto's van ons uitstapje naar de Rocky Mountains.

3 opmerkingen:

  1. Helaas valt hier ook af en toe nog sneeuw. De temperatuur is nu wel boven nul en de komende dagen gaat de temperatuur verder omhoog. Maar dan gaat het natuurlijk ook weer regenen. Ik weet nog wel dat we een keer in maart op het bootje zaten in korte mouwen. Ik hoop dat de temperatuur bij jullie ook snel omhoog gaat.
    Groetjes Pascal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie plaatjes fam........alsof jullie morgen weer terug komen..

    BeantwoordenVerwijderen