zondag 3 maart 2013

Hard leren wordt beloond

San heeft onlangs een goed gesprek gehad met haar begeleidster van het College. Zaken als indeling volgende semesters en zomervakantie passeerden de revue. Dit eerste semester blijkt veruit de zwaarste te zijn (gelukkig maar anders zou je nog aan jezelf gaan twijfelen). De maanden juli en augustus is San "vrij", ware het niet dat ze toch maar 2 vakken gaat doen; sociologie en psycholgie.
Het volgende semester zal een stuk minder zwaar zijn dan het spitsroeden lopen in de eerste.
De begeleidster van San is zeer over haar te spreken en had heel goed nieuws te melden. Als haar resultaten zo goed blijven dan krijgt ze over 4 maanden een werkvergunning en komt ze in aanmerking voor een versnelde aanvraag voor een permanente verblijfsvergunning..................!
De Alberta Government zit te gillen om Practical Nurses en dan zie je dat de deuren open gaan.

De winter is weer terug, deze week weer zeer koude nachten en overdag ruim onder nul. De wegen zijn verraderlijk glad, dus opletten geblazen. Ik heb net een schaal oliebollen naar Kelly gebracht, San had ze speciaal gebakken als dank voor alle hulp. Ze smaakten heerlijk en de schaal was snel leeg. Kelly doet een cursus preparateur voor dieren en is nu bezig met een interessant project namelijk een Lynx. Het is een bijzonder nauwkeurig werk en vereist allerlei preparatie technieken. Hij is er nog 2 weken mee bezig, ik ben benieuwd naar het resultaat.

Weer een nieuwe week staat voor de deur, de jongens zijn vrijdag vrij en San waarchijnlijk ook dus dan gaan we iets leuks doen met z'n vieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten