zondag 10 februari 2013

bedden, stoelen, tv enz

Gisteren de "lokale" IKEA bezocht in Edmonton, lijkt overigens verdacht veel op de Haarlemse uitvoering. Alleen van binnen was het toch wel anders, niet druk en geen gehaaste toestanden en opvallend veel medewerkers die je willen helpen. We hebben leuke bedden gezien en hebben eettafelstoelen gekocht die perfect bij onze eettafel passen.
Vandaag naar de Futureshop geweest (een enorme electronica winkel), hier hadden ze een mooie tv die wel heel erg prettig in de aanbieding was. Ook gekeken voor een pc voor Rik want zijn laptop heeft het begeven. Kortom veel dingen die we moeten aanschaffen en veel prijzen te vergelijken, dus geduld hebben (dat gaat overigens steeds beter met mij) want je kunt ook hier geld verdienen door goed doordacht je spullen te kopen.

Koen moest vanmiddag voetballen en zijn team kreeg een behoorlijk pak slaag. De meeste ouders van zijn team beginnen te morren dat de huidige coach waarschijnlijk meer verstand heeft van kunstschaatsen dan van voetbal. Eerlijk gezegd deel ik hun mening want de tactische inbreng is o,o.
Ik heb vandaag proberen uit te leggen dat deze manier van voetballen heel populair was in Engeland zo'n 50 jaar geleden en dat dit in de Nederlandse volksmond kale green voetbal is (boerenkool voetbal). De Canadezen begrepen natuurlijk totaal niet waar ik het over had maar knikten begrijpend en meelevend. Door mijn messcherpe analyses en commentaar zien ze blijkbaar toch mijn briljante Hollandse benadering van het schone voetbalspel en krijg ik steeds meer te horen dat ik dan toch maar alsjeblieft coach moet worden oftewel erger dan dit kan niet.

Ik laat dit alles rustig bezinken en ga me nu vooral concentreren op mijn komende sollicitatiegesprek.
Hiervoor moet ik het nodige huiswerk doen om mij zo goed als mogelijk voor te bereiden. Een sollicitatiegesprek geeft altijd wel wat spanning maar er een doen in het Engels en dan mijn zegje mogen doen over de Canadese wetgeving geeft hier een toch wel ietwat andere dimensie aan.

San gaat weer een zware schoolweek tegemoet met haar final exam anatomy, gelukkig is ze hierna een week verlost van College en kan ze hopelijk een beetje bijtanken van alle indrukken om het maar heel voorzichtig uit te drukken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten