woensdag 23 januari 2013

huurcontract is getekend

Vanmiddag met onze mannen nog een keer het huis bekeken, vooral Rik vond het een stuk kleiner dan het huidige huis (maar dat heb je natuurlijk al snel als je zo'n villa gewend bent). Maar ze vonden het allebei een heel gezellig en knus huis dus hebben we de knoop doorgehakt. Aan het einde van de middag bij Tim Hortons de papierwinkel doorgenomen en getekend. Half februari gaan we over, het is een fijn idee om straks iets van onszelf te hebben al is het maar gehuurd.

Vanavond hebben we het pakket van mijn moeder opgehaald en ik ben heel blij met de 5(!) pakken koffie van Douwe Egberts, Koen is gek op de heerlijke hagelslag en een giga lading drop vinden we allemaal zalig. Heerlijk. Mam, bedankt!

San zit alweer een tijd aan haar huiswerk. Ze doet nu alles over het skelet in voorbereiding op proefwerken. Heel veel weet ze al maar hier doen ze alles net weer anders. Je kunt je daar heel druk over maken maar dat heeft geen zin, we have to go with the flow. We zijn naar Canada gegaan en zullen ons de hier geldende regels en gebruiken eigen moeten maken en dit gaat gepaard met vallen en opstaan.

Het weer was hier bar en boos, diepvrieskou, veel wind en sneeuw. Ik moest vandaag naar Edmonton voor een gesprek en de weg leek wel iets uit een aflevering van ice road truckers. Zwart ijs op de weg en stuifsneeuw zodat je amper ziet waar je rijd. Gewoon je hoofd erbij houden, afstand bewaren en geen haast hebben. Het rijden gaat hier steeds beter, ik stop ook braaf bij ieder stopbord en leer ook steeds beter geduld te hebben, is ook een van mijn "sterke" punten........

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met jullie eigen plekje. Hoe ging je gesprek?

    BeantwoordenVerwijderen