zaterdag 15 december 2012

Voetbal Koen

Vanmorgen wat boodschappen gedaan. Waaronder een navigatie systeem voor in de auto gekocht. Rijdt toch wel lekkerder. Daarna thuis de nieuwe kaarten erop gezet. Frenk heeft de hertjes op het 'deck' gezet. Dan kunnen wij ze ook zien want de huiskamer/ keuken is aan de achterkant van het huis. Het is wel leuk om ze voor te zetten maar dan zien we ze alleen bij weg gaan en thuis komen.

Koen had vanavond zijn eerste voetbalwedstrijd. Futsal. Dus op een gymzaalvloer zoals wij dat in Holland ook kennen met zaalvoetbal. Ze hebben verloren met 5-2. Helaas. Koen deed het goed.

Volgende keer beter.2 opmerkingen:

 1. Hoi Frenk, Susan, Rik en Koen

  Wat een geweldige verhalen met prachtige foto's!!
  Ben stiekum best wel beetje jaloers, haha!
  Ik vind het echt super om te lezen dat het met jullie heel erg goed gaat. Ik blijf alle berichten volgen hoor! Alvast hele fijne feestdagen toegewenst. Gr van Paul en Lida Ebbeling (en natuurlijk ook van Nick!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Koen, en de rest van de familie natuurlijk.
  2x9 = ....... 18. Dat doe je goed man!!!

  Leuk om te lezen dat jullie het zo naar je zin hebben. Vooral dat je al helemaal bent opgenomen in het toch voor jou vreemde voetbalteam. Wij hebben afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd van dit jaar gespeeld en bijna vanzelfsprekend gewonnen met 7-1. Hadje vast al gehoord van één van de jongens.

  Ik wens jullie hele fijne feestdagen en ik blijf zo nu en dan op deze site kijken. Gr. Pascal

  BeantwoordenVerwijderen