dinsdag 11 december 2012

School.

Vanmorgen om 7.30 uur in de auto op weg naar school. Pfff even wennen zo vroeg. De jongens gaan naar school. Rik naar St. Albert Catholic Highschool ( SACHS).
Rik kreeg een buddy aangewezen die hem een beetje wegwijs moet maken. Deze buddy was volgens Rik een douchebag ( een  ei...) Hij liet Rik links liggen want hij vond zichzelf erg goed als dè footballspeler. Rik deed het uitstekend en wil zo gauw mogelijk alleen op pad. Hij heeft ook een locker ( kluisje) gekregen. Een stuk groter dan op zijn oude school. Hier past tenminste wat in. Rik wil waarsschijnlijk de volgende vakken gaan volgen, High performance sport ( hoog niveau sport) , Ironhawk ( fitness/ muscle fitness) , Biologie, Sport medication ( sportmasseur) , scheikunde en Engels.

 

En Koen gaat naar Vincent J. Maloney Junior High school. ( VJM)


Voor allebei onze jongens zijn er sportprogramma's. Koen gaat de sports academy doen. Dit betekent iedere dinsdag, woensdag, en donderdag na de lunch met de schoolbus naar een sportgelegenheid. Dinsdags en donderdags om te voetballen. En op woensdag fitness, schaatsen, zwemmen, jiu jitsu enzovoort.
Koen had alleen een toets om zijn niveau van engels te bepalen dus hij was snel klaar.
We zijn erg trots op onze jongens dat ze het zo goed doen.
Daarna hadden we een ontmoeting met leider van de sport academy classes en de leraar die het via school leid. Deze docent geeft ook wiskunde. Daarna snel richting de bank voor onze Canadese bankrekening. Na 2,5 uur liepen we naar buiten als trotse eigenaren van een bankpas. Toen was het toch echt tijd om wat te eten. Ook de AMA stond nog op het programma voor autoverzekering en zoals dat hier gaat een nummerplaat voor de nieuwe auto.


Dus gegevens afgegeven bij de AMA en gauw Rik gehaald van school. Terug naar de AMA voor de afhandeling van alles. Wat een papierwerk. Pfffffffffffffffff. We waren om half 5 thuis. Gauw eten op tafel en op naar voetbaltrainen van Koen bij de Servus( zo heet de sporthal). De coach heeft Koen zijn speeltenue gegeven. Ziehier het resultaat.


                                                     Koen en een van zijn coaches Brad.


Nog 1 foto van de schitterende kleuren bij zonsondergang. Als het verveelt sla je hem maar over. Haha. Als het goed is en je klikt op de foto's dan krijg je ze groter te zien.Het was weer een drukke lange dag maar wel weer een hoop gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten