zondag 16 december 2012

Kersthuisjes

Vandaag een rustig dagje. Vanmorgen lekker uitgeslapen en rustig ontbeten. Daarna een aantal kerstspullen uit de garage gehaald. Er lagen ontzettend veel kertshuisjes. Van die Anton Piek huisjes met verlichting. We hebben er een aantal neergezet. Ook de grote kerstman met licht erin is tevoorschijn gekomen.Eind van de middag ons klaar gemaakt voor het ouder kind toernooi van Koen zijn voetbal. Ook was een meisjesteam uitgenodigd. Voetbal is erg populair onder de meisjes hier. Om 17.00 uur werd iedereen verwacht. Lekker met z'n allen pizza gegeten. Daarna werden de teams bekend gemaakt. Frenk en Rik zaten bij elkaar in het team. 7 man/vrouw in 1 team. Het team van Frenk en Rik werd het European union genoemd. Koen zat in team Brasil. ( En ja Opa Jaap hij speelde weer met nummer 14). Frenk had zijn meest toepasselijke t-shirt aangetrokken.
Het waren leuke sportieve wedstrijdjes met jong en oud. Er werd flink wat gescoord en afgelachen.
Halverwege het toernooi gingen we terug naar de zaal waar we gegeten hadden. Er was nog cake voor toetje. En wat een leuke verassing. We werden welkom geheten met een mooie taart. Super bedankt Tammy!!


Kortom een geslaagde avond.

3 opmerkingen:

 1. Ziet er gezellig uit hoor. Frenk niet te veel naar de pizzeria hé. Je sixpack zakt een beetje uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Frank. Zo te zien ben je al aardig ingeburgerd. Maar wel flauw van je dat je de bal onder je shirt verstopt hield. Groetjes,

  Len

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He guys, ziet er al aardig als back to normal uit.
  Frenk: if it ain't Dutch, it ain't much is ook wel een goede tekst voor je op je shirt!

  BeantwoordenVerwijderen