donderdag 20 december 2012

Van alles en nog wat.

Gisteren met Elly en Jan naar Costco geweest. Dat is een soort Makro. Alles in grotere verpakkingen. Niet alles is goedkoper dus goed opletten op de prijzen.
Koen had hele erge hoofdpijn en had niet veel geslapen en is dus gisteren thuis gebleven. Ook vanmorgen ging het nog niet dus is hij nog een dagje thuis gebleven.  We  moeten er goed opletten dat we goed drinken want het is hier erg droog. En goed je huid insmeren. Voordeel is wel dat de was 'overnight' droog is. Je hangt de was eind van de dag op en 's ochtends vroeg is de was al droog. Ieder nadeel heeft zijn voordeel.
Rik gaat met veel plezier naar school. Het is een 'chille' school zo zegt hij. Hij heeft al wat vrienden en ook een paar favoriete docenten.
Gisteravond zijn Piet en Christine geweest uit New Hazelton. Het was heel gezellig en we hopen ze gauw weer te zien.
Vanmorgen op ziekenbezoek geweest bij de moeder van Mac ( jongetje uit Koen zijn voetbalteam). We zijn daar ook uitgenodigd voor oudejaarsavond. Ze is geopereerd en vond het heel gezellig dat we even langs kwamen.
Vanavond zijn frenk en rik wezen sporten in de Servus. Fitness en hardlopen op de band. Buiten is nog niet echt te doen met zoveel sneeuw en  -20. Maar de faciliteiten binnen zijn uitstekend.
Morgenochtend een oriƫnterend gesprek bij de Edmonton Police om 9.00 uur. Downtown. Maar we zijn toch al vroeg wakker want de jongens moeten om 7.20 uur klaar staan voor de schoolbus.

1 opmerking:

  1. Frenk succes met je gesprek. Je weet ze mogen mij altijd bellen.

    BeantwoordenVerwijderen