woensdag 12 december 2012

Auto.

Frenk heeft vanmorgen Rik naar school gebracht. De 2de dag op school.
Koen bleef vanmorgen thuis en ging met ons mee naar de dealer om de auto op te halen. Deze bleek nog niet helemaal in orde dus we kregen voor vandaag even een andere auto mee. Daarna even gezellig met Elly koffie gedronken bij Timmy's. ( lees Tim Hortons). En Koen naar school gebracht. Koen ging vanmiddag mee met de schoolbus naar de sportgelegenheid voor het academy gedeelte. Vandaag in de Albert Lacombe school. ( Zo leer je wel St Albert kennen). Vandaag stonden handbal, fitness en trefbal op het programma. 5 jongens uit Koen zijn voetbalteam doen ook de academy opleiding dus Koen had al wat bekende gezichten. Koen vond het erg leuk. Toen Koen bij de academy was zijn wij de Health insurance( ziektekostenverzekering en die is gratis hier)  gaan regelen. Daarna Rik opgehaald van  school en even langs de Superstore voor wat extra's voor de auto. Een borstel om de sneeuw van je auto te halen en een ijskrabber. Beide toch wel nodig in dit jaargetij.
Rik had een leuke dag vandaag op school. Zijn buddy was een stuk gezelliger en meer aanwezig. En praatte zowaar terug. Dit kwam mede doordat Rik toch wel erg goed bleek te zijn in sport. De belangstelling voor die gast uit Holland was een stuk groter. Beide mannen hebben hun buspas gekregen en gaan dus morgen met de schoolbus. Foto's volgen.


Om 15.00 uur was Koen klaar en hebben wij hem weer opgehaald. Zo gespannen als Koen was toen we hem af hebben gezet bij school 's middags, zo ontspannen was hij toen we hem ophaalde. Vol van verhalen hoe leuk het was. En hij graag morgen weer naar school gaat. Morgen gaan de mannen voor het eerst met de schoolbus.De bus stopt 3 huizen verderop in de straat. Maar aangezien de huizen behoorlijk wat afstand ertussen hebben moeten ze zeker 100 meter lopen.   
Daarna  terug naar de dealer want de auto was klaar. Wat is hij mooi. Wat een car. Met verwarmde stoelen ( behoorlijk lekker met deze temperaturen), dvd speler ingebouwd, alles elektrisch, 7 mensen passen erin, kortom teveel om op te noemen.


 


Wat rijdt dat lekker.
's Avonds hebben de jongens afgesproken bij de Servus ( sportcentrum) om met 2 team maatjes van Koen , Cole en Mac,  lekker te voetballen. Amy , moeder van Cole, is er ook en het is weer gezellig om even lekker te kletsen en te lachen. De jongens vinden nog 2 voetbalvriendjes en de vader van 1 van hen is er ook en dit is ook 1 van de 4 voetbalcoaches van de jongens. Met Rik erbij zijn ze met 6 en ze hebben heerlijk even kunnen voetballen ( ze sporten nog niet genoeg?????) en lol hebben.Gauw thuis onder de douche en naar bed want morgen komt de school bus om 7.25 uur en 5 minuten eerder moeten de mannen klaar staan.

3 opmerkingen:

  1. Stoere car hoor. Wel een beetje klein! Zijn Rik en Koen aan het oefenen voor de olympische spelen? Veel geluk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaat t goed met jullie zeg! Heel leuk om te lezen

    BeantwoordenVerwijderen